Despre noi

MAI MULTE DESPRE NOI​

Obosit de cumpărături la nesfârșit în căutarea unui lucru potrivit? Du-te la site-ul internet Boutique “DILVIN.MD” în cazul în care există o mare selecție de produse la prețuri atractive, care pot fi comandate în câteva clicuri. Apariția sa Magazin “DILVIN.MD” îi datorează unui grup de oameni asemănători, pasionați de modă, care și — au stabilit scopul-de a oferi haine elegante oamenilor care trăiesc într-o mare varietate de colțuri ale lumii. Câștigăm prin politici profitabile și corecte de furnizare a serviciilor și a serviciilor bine gândite. Nu pierde timpul. Începeți cumpărăturile și, foarte curând, veți înțelege ce ne face speciali.

DILVINMD | DILVIN.MD | DILVIN_MD

Magazin online de îmbrăcăminte pentru femei DILVIN.MD blugi, jachete, fuste, tricouri. Jeans, Sacou, Fuste, Maiouri. Haine pentru femei. DILVIN.MD MOLDOVA DILVIN.MD MOLDOVA. DILVIN.MD MOLDOVA SHOP ONLINE CHISINAU DILVIN.MD DILVINMD

Magazinul nostru online pentru persoanele de succes care își apreciază timpul și preferă să cumpere haine de calitate și elegante pentru toate ocaziile.

Noi suntem disponibili oricand! Datorită gamei largi, vă vom îmbrăca pe dvs. și pe familia dvs. cu ace: și la locul de muncă

și pentru vacanță, pentru sport și pentru fiecare zi – avem tot ce aveți nevoie.

Am adunat cele mai bune colecții pentru dvs.
Colecțiile noastre îndeplinesc cerințele nu numai ale modei și stilului modern, ci și ale standardelor de calitate.

Veți găsi tot ce aveți nevoie. Gama magazinului se extinde continuu și se completează în funcție de dorințele clienților. Îmbrăcămintea pentru femei din colecțiile noastre este o îmbrăcăminte confortabilă, elegantă și de înaltă calitate, nu numai pentru fiecare zi, ci și pentru orice situație la prețuri accesibile.

Povestea noastră

Pe site-ul nostru puteți plasa comanda în orice mod doriți::

  • la telefon (zilnic între orele 09:00 și 21:00)
  • prin e-mail: office@dilvin.md

Plata pentru bunuri este posibilă în următoarele moduri:

  • numerar curier la primirea mărfurilor
  • plata prin terminal